MLÝNEK NA MASO - ELEKTRICKÝ BROCK 1500W, HRUBOST 3-5-7MM, S NÁSTAVCEM NA KLOBÁSY, ČERNÝ
Kód MG 1503 BK
Skladem 7
Vaše cena s DPH 1 199,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Elektrický mlýnek na maso o příkonu 1500W dodáváme s nerezovou čepelí a 3-mi řezacími deskami s otvory 3, 5 a 7mm, takže si jednoduše zvolíte, zda chcete mletí jemné, hrubé nebo střední. Součástí dodávky je též nástavec na domácí výrobu klobás nebo párků. Další nástavec Vám umožní mlít maso do libanonské tradiční speciality kibbe.

Mlýnek na maso disponuje dostatečně velkou násypkou (20x13cm). Součástí dodávky je plastové pěchovadlo, jímž maso zatlačíte do mlýnku (používání prstů je samozřejmě z důvodu nebezpečí úrazu přísně zakázáno). Mlýnek na maso má gumové protiskluzové nožičky.

Samozřejmostí je u tohoto mlýnku na maso možnost přepnout jej do zpětného chodu, což oceníte, pokud se v mlýnku zasekne maso.

Délka přívodního kabelu černé barvy je 120cm.

Velmi elegantní a přitom funkční design kombinující černou barvu těla mlýnku ve vysokém lesku se stříbrnou barvou kovových součástí dokládá, že i elektrický mlýnek na maso může vypadat moderně a dobře. Tento mlýnek na maso je určen pro domácí použití.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe mlýnek na maso používat.

PARAMETRY
Příkon 1500 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 280
Výška 310
Výrobce BROCK
Váha 2,62 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH