KEMPINGOVÝ VAŘIČ PLYNOVÝ BROCK NA KARTUŠI NEBO BOMBU, 1 PLOTÝNKA, ČERNÝ, 1,4KG
Kód PSG 001 BK
Skladem 1
Vaše cena s DPH 549,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Samostatně stojící jednoplotýnkový kempingový vařič, do nějž lze vložit plynovou kartuši nebo ho připojit na plynovou bombu. Kempingový vařič má 1 plotýnku pro hrnec nebo pánev do průměru 26cm.

Velkou výhodou tohoto kempingového vařiče je dvojí možnost dodávání paliva, ať se jedná o LPG nebo butan. Funguje totiž buď na plynovou kartuši, která se vkládá přímo do těla vařiče nebo na plynovou bombu, kterou připojíte přes ventil na boku vařiče hadicí.

Plynový vařič má přetlakové vypínací zařízení, které pro vaši bezpečnost v případě zvýšeného tlaku v kartuši, např. z důvodu přehřátí, kartuši odpojí. Kartuši je v takovém případě potřeba ochladit, třeba studenou vodou, a opět zapojit.

Plynový kempingový vařič stojí na nožkách, které nemají možnost úpravy výšky. Je nutné ho umístit na rovný nehořlavý povrch. Povrch vařiče je smaltovaný. Kempingový vařič disponuje automatickým piezo zapalováním, takže nepotřebujete zápalky ani zapalovač.

Kempingový vařič dodáváme v praktickém plastovém kufříku. Díky němu, kompaktním rozměrům (34x28x11cm) a nízké váze (1,4kg bez kartuše) je plynový vařič lehce přenosný a snadno se tak stane dobrým společníkem na vaše cesty.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe kempingový plynový vařič používat.

PARAMETRY
Záruční lhůta 24 měsíců
Šířka 340
Hloubka 280
Výška 110
Výrobce BROCK
Váha 1,4 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH