HOLÍCÍ STROJEK BROCK, PLANŽETOVÝ, NABÍJECÍ, SE ZASTŘIHOVAČEM
Kód BMS 2002 GY
Skladem 3
Vaše cena s DPH 499,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Nabíjecí planžetový holící strojek na vousy pro holení na sucho. V těle holícího strojku je umístěn digitální displej, viditelný pouze při zapnutí, který Vám zobrazuje míru nabití baterie, cestovní zámek, pokud je zapnut nebo Vás upozorní na potřebu strojek vyčistit.

Velkou výhodou tohoto holícího strojku je integrovaný nabíjecí akumulátor – pokud je strojek nabitý, nepotřebujete elektrickou zásuvku. Plné nabití trvá cca 90 minut, holící strojek pak na plné nabití funguje cca 60 minut. Samozřejmostí je LED kontrolka ukazující míru nabití akumulátoru.

Tento holící strojek má na zadní straně zastřihovač, kterým lze tvarovat složitější typy vousů jako jsou kotlety, knír a podobně. Strojek dále disponuje elektronickým zámkem proti zapnutí omylem, který vyžijete například při cestování.

Elegantní funkční design těla holícího strojku v klasickém stylu, s pohodlným, ergonomickým držadlem s protiskluzovou úpravou. Přívodní kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití spotřebiče i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Součástí balení je holící strojek s krytem přes čepele, napájecí adaptér s 1,8m dlouhým kabelem, oboustranný štěteček na čištění a český návod s tipy, jak co nejlépe strojek používat.

PARAMETRY
Napájení Nabíjecí akumulátor 600mAh V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 170
Výška 40
Výrobce BROCK
Váha 0,4 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH