VENKOVNÍ SVĚTELNÝ ŘETĚZ NA 15KS ŽÁROVEK E27, DÉLKA 15M, NASTAVITELNÝ
Kód AOE27S1515
Skladem 19
Vaše cena s DPH 1 099,00 Kč
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh.

Světelná girlanda s objímkami E27 o délce 15m určená pro venkovní použití. Tento světelný řetěz má 15 samostatných objímek E27 s gumovou izolací, díky které jsou objímky chráněny před vniknutím vody. Tuto girlandu je možné vzájemně propojovat, lze tak vytvořit až 200m dlouhý světelný řetěz s maximálním příkonem 720W. Do jedné objímky lze montovat žárovku s maximálním příkonem 30W.

Celková délka světelného řetězu je 15m, z toho 1,9m měří přívodní kabel s koncovkou do zásuvky. Rozestupy mezi jednotlivými žárovkami jsou 89cm.

Světelný řetěz je na obou stranách ukončen zaizolovaným konektorem. K jednomu z nich je připojen napájecí kabel, který je součástí balení. K druhému konektoru můžete připojit další světelný řetěz z této produktové řady a tím jej prodloužit.

Nad každým závěsem pro žárovku má tento světelný řetěz otvor, sloužící jako poutko pro připevnění. Podle potřeby jej můžete připevnit na háček, hřebík anebo poutkem provléct vodící drát, na němž bude řetěz viset.

Venkovní světelné řetězy jsou oblíbené jako stylové osvětlení terasy, pergoly, zahrady, párty stanů a díky možnosti propojení také jako osvětlení vánočních stromů ve městech a obcích. Do těchto světelných girland se skvěle hodí naše barevné a retro led žárovky.

PARAMETRY
Závit/patice E27
Napájení 85-265 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE, RoHs
Třída vodotěsnosti IP44
Výrobce Avide
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH