ELEKTRICKÝ INDUKČNÍ VAŘIČ BROCK, 2 PLOTÝNKY PO 26CM, 4000W, DIGITÁLNÍ, ČERNÝ
Kód HP 4013
Skladem 1
Vaše cena s DPH 2 099,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Samostatně stojící dvouplotýnkový indukční vařič pro snadné použití doma, na chatě nebo chalupě. Vařič má dvě plotýnky, každou o průměru 26cm s příkonem 2000W pro hrnce s průměrem dna 12-20cm. Vařič využívá indukční technologii pro rychlé zahřátí a efektivní přenos tepla na nádobu, zajišťuje tak bezpečné a energeticky úsporné vaření díky přímému ohřevu nádoby.

Indukční vaření je založeno na ohřevu ocelového dna hrnců elektromagnetickým vlněním. Výhodou indukčních vařičů je vysoká účinnost, bezpečnost a rychlost vaření. Nevýhodou tohoto způsobu vaření je, že nelze použít nemagnetizovalné nádobí vyrobené z materiálů jako je hliník, sklo či keramika.

Na každé plotýnce si můžete nastavit 8 úrovní teploty v rozmezí 80-270°C, s tím souvisí též příkon každé plotýnky, který se pohybuje v rozmezí 200-2000W. Digitální displej pak u každé plotýnky zobrazuje teplotu, příkon a časovač. Tento elektrický indukční vařič má též předdefinované speciální funkce pro různý typ použití: smažení, vaření, dušení a přihřívání.

Tento elektrický vařič na nožkách s protiskluzovou úpravou nezabere díky svým kompaktním rozměrům (56 x 35cm) příliš mnoho místa a přitom má dostatečný výkon, aby se na jeho dvou plotýnkách dalo plnohodnotně vařit. Lze používat indukční nádoby určené k vaření, které nepřesahují přes plotýnky a mají rovné dno. K vaření lze používat pouze indukční nádoby určené k vaření s magnetizovatelným dnem, tedy železo, ocel (ne hliník, měď, keramika, hlína, sklo), které nepřesahují přes plotýnku a mají rovné dno. Varné nádoby musí mít rovné dno, ne ohnuté, ne nožičky, průměr dna nesmí být menší než 12cm, ani větší než 22cm, celková váha hrnce s náplní do 5kg. Indukční vařič vás na nevhodnou nádobu upozorní chybovým hlášením.

Oproti běžným elektrickým vařičům s litinovými plotnami, u nichž se stává, že se přehřejí, plotny se zdeformují a vařič nelze dále používat, mají indukční vařiče výhodu v ochraně proti přehřátí. Takže i kdybyste vyvařili z hrnce veškerou vodu, tento vařič to nezničí.

Elegantní design indukčního vařiče v černém provedení se hodí do každé kuchyně.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe elektrický vařič používat.

PARAMETRY
Příkon 4000 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 560
Hloubka 350
Výška 70
Výrobce BROCK
Váha 4,5 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH