ELEKTRICKÝ SKLOKERAMICKÝ VAŘIČ BROCK, 2 PLOTÝNKY 19 A 16CM, 2000W, ČERNÝ
Kód HPI 3002 BK
Skladem 40
Vaše cena s DPH 1 199,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Samostatně stojící dvouplotýnkový sklokeramický vařič s infračervenými topnými tělesy pro použití doma, na chatě nebo chalupě. Vařič má dvě plotýnky – větší o průměru 18,7cm s příkonem 1200W a menší o průměru 16,4cm s příkonem 800W, které se snadno čistí a jsou vyrobeny z materiálu, který je odolný proti poškrabání.

Tento elektrický vařič na nožkách s protiskluzovou úpravou nezabere díky svým kompaktním rozměrům (47 x 25cm) příliš mnoho místa a přitom má dostatečný výkon, aby se na jeho dvou plotýnkách dalo plnohodnotně vařit. Lze používat jakékoliv hrnce nebo pánve určené k vaření, nezáleží na materiálu, z nějž jsou vyrobeny, jen nesmí přesahovat přes plotýnky a musí mít rovné dno.

Velkou výhodou tohoto sklokeramického vařiče je umístění otočných ovladačů. Ty se nacházejí po pravé straně přední části vařiče a jsou umístěny šikmo směrem nahoru, takže jsou velmi snadno dosažitelné a zároveň jejich poloha zamezuje nebezpečí popálení se o hrnec, když během vaření potřebujete zvýšit nebo snížit výkon.

Oproti běžným elektrickým vařičům s litinovými plotnami, u nichž se stává, že se přehřejí, plotny se zdeformují a vařič nelze dále používat, mají sklokeramické vařiče výhodu v ochraně proti přehřátí. Takže i kdybyste vyvařili z hrnce veškerou vodu, tento vařič to nezničí.

Elegantní design sklokeramického vařiče v černém matu se hodí do každé kuchyně.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe elektrický vařič používat.

PARAMETRY
Příkon 2000 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 470
Hloubka 250
Výška 80
Výrobce BROCK
Váha 1,83 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH