ZASTŘIHOVAČ VLASŮ BROCK, NABÍJECÍ, DIGITÁLNÍ DISPLEJ, 2 NÁSTAVCE, STŘIH 1-30MM, VODĚODOLNÝ
Kód BHC 3001
Skladem 10
Vaše cena s DPH 449,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Nabíjecí zastřihovač vlasů nebo vousů se dvěma nástavci pro délku střihu 1-30,5mm. Po zapnutí strojku na vlasy se v jeho rukojeti rozsvítí digitální displej s indikátorem míry nabití baterie. Otáčením spodní části rukojeti upravíte délku střihu v rozsahu 1-15,5mm v krocích po 0,5mm u menšího nástavce nebo 16-30,5mm v krocích po 0,5mm u většího nástavce.

Velkou výhodou tohoto strojku na vlasy je integrovaný nabíjecí akumulátor – pokud je strojek nabitý, nepotřebujete elektrickou zásuvku. Plné nabití trvá díky funkci rychlého nabíjení cca 1,5 hod, zastřihovač vlasů na plně nabitý akumulátor funguje cca 1 hodinu.

Tento zastřihovač vlasů má vysoké krytí IPX6 při provozu na akumulátor, je tedy chráněný i proti stříkající vodě. To však neplatí při zapojení do elektrické zásuvky. Přívodní kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití spotřebiče i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Elegantní funkční design těla zastřihávače vlasů v modrém provedení s vysokým leskem. Tělo strojku je vyrobeno z kvalitního ABS plastu, čepele pak z nerezové oceli.

Součástí balení je strojek na vlasy, 2 nástavce, napájecí adaptér s kabelem, oboustranný štěteček na čištění, lahvička oleje na promazání čepelí a český návod s tipy, jak co nejlépe zastřihovač na vlasy používat.

PARAMETRY
Příkon 3 W
Napájení Nabíjecí akumulátor li-ion 600mAh V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IPX6
Šířka 180
Výška 35
Výrobce BROCK
Váha 0,41 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH