ZÁŘIVKOVÉ SVÍTIDLO PRO 1 LED TRUBICI 120CM T8 S PATICÍ G13
Kód WOJ14306
Skladem 1
Vaše cena s DPH 149,00 Kč
Minimální odběr 25 ks (baleno po 25 ks)
POPIS

Přisazené stropní zářivkové svítidlo pro jednu LED zářivku 120cm T8. Toto lineární zářivkové světlo s paticemi G13 má jednostranné napájení, je tedy určeno pouze pro LED trubice, ne pro obyčejné zářivky! LED zářivku do tohoto svítidla nasadíte bez jakýchkoliv úprav, led žářivkový startér, který se používá do obyčejných svítidel, zde není potřeba. LED zářivka 120cm není součástí balení, ale můžete si u nás vybrat z různých barev světla, svítivosti, materiálů takovou, jaká Vám bude vyhovovat. Maximální příkon led zářivky v tomto svítidle je omezen na 18W.

Jedná se o jednoduché zářivkové svítidlo s krytím IP20, které je tedy určeno pouze do suchých interiérů jako jsou obchody, prodejny, sklady, kanceláře, chodby a podobně.

Montuje se přisazením na strop nebo na zeď, příchytky pro přisazení jsou součástí balení. Vruty a hmoždinky je potřeba přikoupit. Součástí balení je dále 10cm dlouhý napájecí kabel s koncovkou, kterou zapojíte na jednu stranu svítidla, která je na těle svítidla vyznačena pro napájení. Kabel končí dvěma vodiči, jež je třeba připojit do sítě třeba svorkovnicí, wago svorkou apod. Na druhé straně svítidla lze napojit další stejné led zářivkové svítidlo, příslušný konektor je součástí balení. Celkem lze tímto způsobem vzájemně propojit maximálně 8 těchto svítidel a vytvořit tak dlouhou řadu.

PARAMETRY
Závit/patice T8, G13
Napájení 230 V
Životnost 17000 h
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plech + plast
Délka 1220 mm
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 35
Výška 45
Výrobce Spectrum LED
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH