VÝKONNÁ NABÍJECÍ LED ČELOVKA SE SENZOREM POHYBU 10W 1200LM IP65, ZOOM, HLINÍK, ŠEDÁ
Kód EHL-ZH-10W-R
Skladem 14
Vaše cena s DPH 489,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Velmi výkonná LED čelovka se spotřebou 10W je nabíjecí, obsahuje výkonnou nabíjecí baterii Li-ion 1800mAh. Součástí dodávky je nabíjecí USB kabel, jehož pomocí můžete čelovku nabít třeba nabíječkou na mobilní telefon. Na spodní straně čelovky je světelný indikátor nabití baterie. Vydrží svítit až 5 hodin. Výkonný XHP50 LED čip je uložen v hliníkovém těle, které odvádí teplo a zajišťuje dlouhou životnost. Díky pokročilé LED světelné technologii má tato výkonná čelovka při spotřebě 10W značný světelný tok 1200lm a dosvítí na vzdálenost 300m.

Tato čelová svítilna má funkci Zoom - světelný paprsek lze zaostřovat pootočením hlavy svítiny a upravit si tak rozptyl světla a dosvit dle potřeby. Tato čelovka má 4 světelné módy: - svit na 2/3 výkonu, svit na plný výkon, výstražná červená světla po stranách hlavy čelovky, a blikání těchto výstražných světel. Tato čelovka má navíc pohybové čidlo. Pokud jej zapnete, čelovku zapnete a vypnete mávnutím rukou před objektivem. Čelovka má dále naklápěcí hlavu, kterou si můžete upravit směr svícení.

Díky tomu, že je tato čelovka vyrobena z hliníku, je odolná a nikdy nezrezne. LED čelovka má navíc vysoké krytí IP65, je tedy prachotěsná a je též chráněna proti tryskající vodě, lze ji proto bez obav používat i venku za extrémního počasí.

PARAMETRY
Příkon 10 W
Napájení Li-ion 1800mAh (nabíjecí baterie) V
Světelný tok 1200 lm
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Hliník
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 65
Výška 44
Výrobce ENTAC
Dosvit 300m

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH