VENKOVNÍ SOLÁRNÍ SVĚTLO LED FALEŠNÁ KAMERA S ČIDLEM POHYBU 4W 200LM, DENNÍ
Kód ESLCAM-SMD
Skladem 56
Vaše cena s DPH 429,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Venkovní solární led svítidlo s čidlem pohybu je ideální pro osvětlení venkovních prostorů bez přívodu elektrického proudu. Montuje se na zeď nebo na sloupek.

Toto solární led svítidlo ve tvaru falešné kamery má kromě svícení další praktickou funkci - slouží jako preventivní prvek ochrany Vaší nemovitosti před zloději, sprejery, vandaly. Maketa kamery je připevněna na kloubu, lze ji směrovat do všech stran.

Přes den napájí solární panel na horní straně led svítidla zabudovanou nabíjecí Li-ion baterii 18650 (plné nabití trvá 8-10 hodin na denním světle), po setmění spíná čidlo pohybu s dosahem 3-5m LED světelný zdroj sestávající ze 120 SMD, které svítí po dobu pohybu a dalších 30 sekund od ukončení pohybu. Celkem vydrží plně nabité led svítidlo fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Dosah světla je cca 10m. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu. Solární panel je ukončen kloubem, lze jej naklápět ve směru nahoru-dolu tak, abyste docílili pokud možno maximání dopad slunečních paprsků.

Před prvním spuštěním je nutné solární led svítidlo nechat nabíjet na přímém slunci po dobu alespoň 12 hodin, čímž se prodlouží životnost baterie.

Toto solární led svítidlo má vedle čidla vypínač. Pokud jej vypnete, nebude svítit, ale nebude se ani dobíjet baterie.

 
PARAMETRY
Příkon 4 W
Napájení Solární baterie V
Světelný tok 200 lm
Barva světla Studená bílá
Typ diod SMD
Počet diod 120
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE, RoHs
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 85
Hloubka 170
Čidlo pohybu Ano
Výška 170
Výrobce ENTAC
Rozsah čidla 3-5m

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH