STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPIČKA, 3W, STUDENÉ SVĚTLO, S NOČNÍM SVĚTLEM, BÍLÁ
Kód ESP-ELD105W
Skladem 23
Vaše cena s DPH 229,00 Kč
POPIS

Jednoduchá stolní lampa o výkonu 3W svítící studenou barvou světla (5500K). Tato stolní lampa je stmívatelná ve 3 krocích. Při prvním zapnutí svítí nejslabším světlem a dalším poklepáním na dotykové tlačítko se zvyšuje stupeň jasu. Ohybným ramenem lze lehce nastavit svícení do různých směrů a to až o 360°. Tato stolní lampička má zabudovaný filtr pro ochranu očí.

Velkou výhodou této stolní lampičky je možnost ji napájet 4 mikrotužkovými bateriemi AAA, díky tomu je přenosná a použitelná i v místech bez proudu. Příslušné baterie u nás můžete přikoupit, nejsou součástí balení.

Tato stolní lampa má navíc funkci nočního světla pro orientační, nerušivé osvětlení blízkého okolí. Noční světlo se zapne přidržením dotykového tlačítka na základně lampy po dobu cca 2 sekund. Tím se rozsvítí modrý světelný podkres základny lampy. Noční světlo pak vypnete obdobným způsobem.

Součástí balení je bílý napájecí kabel USB o délce 1m, který lze zapojit do počítače, nebo do nabíječky telefonu. Případně u nás můžete zakoupit USB napájecí adaptér.

PARAMETRY
Příkon 3 W
Napájení 5V nebo 4 baterie AAA V
Barva světla Studená bílá
Chromatičnost 5500 K
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP20
Výška 300
Barva BÍLÁ
Výrobce ESPERANZA
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH