STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA NAD MONITOR 18W 1100LM, CCT, SE ŠROUBOVACÍM ÚCHYTEM
Kód ABLDL-DOUBLE-18W
Skladem 7
Vaše cena s DPH 1 299,00 Kč
POPIS

Velká a výkonná stmívatelná LED stolní lampa nad monitor o výkonu 18W, se světelným tokem 1100lm, s dotykovými tlačítky. Tato stolní lampa je primárně určena pro použití nad monitorem počítače, kdy osvětluje pracovní prostor před monitorem – stůl, klávesnici a podobně. A vejde se i nad větší monitory. Horní polovina nohy lampy je ohebná, výšku lampy tak, aby svítila směrem dolů před monitor, si díky této ohebné části nohy upravit mezi 50 – 70 cm.

Stolní lampa má dvě světelná ramena, z nichž každé lze posunout o 90° - když jsou plně rozevřena, tak jako na produktové fotografii, tvoří přímku o délce 75cm, což je na stolní lampu bezprecedentně velká svítící plocha. Pokud ramena sklopíte směrem k sobě vytvoříte dvouramennou lampu kdy obě ramena budou rovnoběžně vedle sebe – to se hodí, když použijete lampu pro svícení ze strany. Ramena pak lze umístit do jakékoliv mezipolohy mezi těmito mezními body, a to i každé jinak, nezávisle na sobě.

Na vrcholu lampy jsou mezi oběma rameny umístěna 3 dotyková tlačítka. Pomocí prvního si zvolíte teplotu barvy světla mezi teplou, denní a studenou s tím, že na výběr máte mezi 5 nastaveními chromatičnosti. Možnost měnit teplotu světla je důležitá pro Vaše oči a spánkový cyklus – přes den je ideální používat denní barvu světla, která je nejbližší barvě slunečního svitu ve dne a je ideální na práci a na čtení. S přicházejícím večerem je třeba přidávat na teplotě barvy světla a končit se žlutým světlem, které je nejblíže barvě světla zapadajícího Slunce. Pokud byste večer používali ostřejší světlo, mohli byste mít problém s usínáním. Druhé tlačítko lampu zapne nebo vypne. A poslední dotykové tlačítko lampu plynule stmívá po dobu přiložení prstu. Při dalším použití naopak přidává jas. Po vypnutí si stolní lampa nad monitor pamatuje poslední nastavení jasu a barvy světla.

Tato stolní lampa není samostatně stojící, má šroubovací mechanismus k přichycení k desce stolu. Díky tomu je přes své značné rozměry velmi stabilní. Úchyt lze přišroubovat k desce o tloušťce maximálně 8cm, takže u jakéhokoliv normálního stolu nebude problém.

Součástí balení je černý napájecí kabel se zástrčkou do zásuvky. Délka kabelu je 190cm. Lampa nad monitor je s ohledem na životní prostředí balena v krabici z nebarveného kartonu.

Tato stolní lampa nad monitor je skvělým pomocníkem pro každého, kdo pracuje na počítači.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti G na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 1100 lumenů.
Příkon 18W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 18 W
Světelný tok 1100 lm
Barva světla CCT - teplá, denní, studená
Chromatičnost 3000-6500 K
Životnost 30000 h
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Barva ČERNÁ
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti G
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH