SOLÁRNÍ NABÍJECÍ VÝSTRAŽNÉ TROJÚHELNÍKOVÉ SVĚTLO 5W 300LM IP44
Kód EWL-ELS-SOL-R
Skladem 2
Vaše cena s DPH 339,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Solární LED výstražné světlo se spotřebou 5W je dobíjecí prostřednictvím zabudovaných solárních panelů na zadní straně, které napájejí dobíjecí baterii Li-ion. Avšak dobíjet lze též přiloženým USB nabíjecím kabelem třeba pomocí nabíječky mobilního telefonu. Tento solární vyýstražný trojúhelník o rozměrech 186 x167cm vydrží svítit až 4 hodiny. Toto pracovní světlo má též USB zásuvku, která může sloužit jako powerbanka a dobít třeba mobilní telefon. Dosvítí až do vzdálenosti 50m. LED solární světlo má krytí IP44, je tedy určeno i do venkovního a mokrého provozu.

Pracovní světlo má 5 světelných režimů, mezi nimiž přepínáte pomocí vypínače na zadní straně trojúhelníku. Svítilna uprostřed trojúhelníku svítí bílým světlem buď na plný nebo poloviční výkon. Červený rám trojúhelníku svítí červeným světlem - buď stále nebo pravidelně bliká anebo dvakrát blikne a po trochu delší pauze opět dvakrát problikne.

Tento solární výstražný trojůhelník sice nelze použít namísto klasického výstražného trojúhelníku pro silniční provoz, přesto se hodí ho vozit v autě a v případě potřeby jej umístit třeba za okno. Jinak lze použít i v dalších případech, kdy je potřeba varovného osvětlení.

Součástí balení je USB nabíjecí kabel, který lze připojit třeba do nabíječky telefonu, případně u nás můžete přikoupit USB adaptér.

PARAMETRY
Příkon 5 W
Napájení Solární + LI-ion (nabíjecí baterie) V
Světelný tok 300 lm
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 186
Výška 167
Výrobce ENTAC
Dosvit 50m
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH