RYCHLOVARNÁ KONVICE 1,8L, NASTAVENÍ OHŘEVU NA 60-100°C, BAREVNÁ INDIKACE, 1850-2200W, SKLO
Kód WK 2106 LL
Skladem 4
Vaše cena s DPH 649,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Originální rychlovarná konvice o objemu 1,8l s klasickým, ergonomickým tvarem. Provedení z kvalitního, žáruvzdorného borosilikátového skla, které je odolné proti skvrnám. Topná deska z nerezové oceli je vestavěná, skrytá. Maximální výkon 2200W.

Tato rychlovarná konvice má na rukojeti speciální funkci nastavení teploty vody na 60, 70, 80, 90 nebo 100°C, kdy jednotlivé úrovně teploty jsou barevně rozlišeny zeleným, modrým, žlutým, fialovým a červeným LED podsvitem, tento jemný podsvit zajímavým způsobem zvýrazní pohyb vody a bublin v konvici. Zvolenou teplotu ohřevu též zobrazuje indikátor na rukojeti konvice. Takže chcete-li si správně uvařit sypaný čaj, nastavíte na konvici teplotu 80°C a nemusíte řešit, jestli není voda přehřátá.

Další speciální funkcí naší rychlovarné konvice je udržování teploty vody. Po příslušném nastavení konvice zahřeje vodu na 100°C a po dobu dvou hodin ji při poklesu teploty na 85°C opět přihřeje na 100°C.

Ze strany rychlovarné konvice je ukazatel hladiny vody. Na víku konvice je bezpečnostní tlačítko pro jeho uvolnění.

Tato rychlovarná konvice má trojí ochranu - automaticky se vypne po uvedení vody do varu, má ochranu proti přehřátí při zapnutí prázdné konvice a při vyjmutí ze základny se též automaticky vypne. V základně konvice je umístěn prostor pro navinutí napájecího kabelu, který má délku 70cm. Základna má gumové, protiskluzové nožičky.

Tato rychlovarná konvice je praktickým pomocníkem do každé kuchyně.

PARAMETRY
Příkon 2200 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Sklo
Průměr 160 mm
Certifikáty CE
Výška 250
Barva ČIRÁ
Výrobce BROCK
Kapacita 1,8 l
Váha 1,5 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH