RYCHLOVARNÁ KONVICE 1,7L, BROCK, PLAST, 1850-2200W, BÍLÁ A ŠEDÁ
Kód WK 08 GY
Skladem 3
Vaše cena s DPH 369,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Elegantní rychlovarná konvice o objemu 1,7l s klasickým, ergonomickým tvarem. Provedení z kvalitního, žáruvzdorného plastu. Topná deska z nerezové oceli je vestavěná, skrytá. Maximální výkon 2200W.

Ze strany rychlovarné konvice je pod rukojetí průhled do konvice s ukazatelem hladiny vody. Na víku konvice je bezpečnostní tlačítko pro jeho uvolnění.

Tato rychlovarná konvice má trojí ochranu - automaticky se vypne po uvedení vody do varu, má ochranu proti přehřátí při zapnutí prázdné konvice a při vyjmutí ze základny se též automaticky vypne. V základně konvice je umístěn prostor pro navinutí napájecího kabelu, který má délku 75cm. Základna má gumové, protiskluzové nožičky.

Díky jemné kombinaci bílé a šedé barvy se tato rychlovarná konvice stane originálním designovým prvkem vaší kuchyně, jehož eleganci dále umocňuje jemné žebroví na víku a těle konvice.

PARAMETRY
Příkon 2200 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Průměr 160 mm
Certifikáty CE
Výška 250
Barva BÍLÁ A ŠEDÁ
Výrobce BROCK
Kapacita 1,7 l
Váha 0,95 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH