PRÉMIOVÝ BEZRÁMOVÝ LED REFLEKTOR ČERNÝ 30W 2760LM, DENNÍ BARVA SVĚTLA, 3 ROKY
Kód ABFLFNW-30W
Skladem 2
Vaše cena s DPH 299,00 Kč
KALKULÁTOR ÚSPOR
Doba svícení za den:
hodin
Tradiční výrobek 165 W:
4h x 365dní x 0,1650kWh x 8 Kč
Vybraný výrobek 30 W:
4h x 365dní x 0,0300kWh x 8 Kč
Vaše úspora za rok:
Návratnost investice:
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání. Záruční doba je 3 roky. Hliníkové tělo led reflektorů AVIDE je výrazně robustnější a tím i odolnější než u běžných led reflektorů. Tělo tohoto led reflektoru lépe odvádí teplo vznikající při svícení, čímž prodlužuje životnost elektroniky uvnitř reflektoru.

Bezrámový LED reflektor je inovativní osvětlovací produkt s vynikajícími vlastnostmi. Jeho příkon činí 30W, což zajišťuje dostatečnou svítivost, a to při minimální spotřebě energie. Světelný tok dosahuje úctyhodných 2760 lm, což je srovnatelné se svitem 165W klasické žárovky, avšak s mnohem nižší spotřebou elektrické energie.

Jednou z hlavních výhod bezrámového LED reflektoru je jeho design. Bezrámový koncept znamená, že tělo reflektoru je vyrobeno bez tradičního rámu kolem světelného zdroje. Tento moderní design přináší nejen estetickou hodnotu, ale také praktické výhody. Bez rámu je reflektor kompaktnější a lépe se hodí do různých prostorů a instalací. Při pohledu do reflektoru světlo díky mléčně zbarvenému difuzoru zdaleka neoslňuje tolik, jako je tomu u klasických led reflektorů.

Bezrámový LED reflektor disponuje také specifikací barevného světla. V tomto případě nabízí denní bílou barvu světla s chromatičností 4000 K. Tato teplota barvy vytváří příjemné a jasně osvětlené prostředí, které je vhodné pro mnoho různých účelů, od pracovních prostorů až po venkovní osvětlení.

Dalším důležitým aspektem je krytí IP65, které bezrámový LED reflektor nabízí. Tato ochrana zajišťuje, že je reflektor odolný proti prachu a vodě. Díky tomu je možné použít ho jak v interiérech, tak i v exteriérech bez obav o jeho výkon nebo životnost.

Celkově lze říci, že bezrámový LED reflektor je moderním a výkonným osvětlovacím řešením s úspornou spotřebou energie a vysokou svítivostí. Jeho inovativní design a odolnost vůči vnějším vlivům ho činí ideálním volbou pro různé aplikace, od domácností po komerční prostředí.

LED reflektor je ukončený třížílovým kabelem, bez zástrčky.

Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 2760 lumenů.
Příkon 30W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 30 W
Napájení 220-240 V
Světelný tok 2760 lm
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Typ diod SMD
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 h
Rozptyl světla 110 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Certifikáty CE
Ekvivalent běžné žárovky 165 W
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 147
Hloubka 37
Čidlo pohybu Ne
Výška 111
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH