PRÉMIOVÝ BEZRÁMOVÝ LED REFLEKTOR ČERNÝ 20W 1800LM, DENNÍ BARVA SVĚTLA, 3 ROKY
Kód ABFLFNW-20W
Skladem 5
Vaše cena s DPH 219,00 Kč
KALKULÁTOR ÚSPOR
Doba svícení za den:
hodin
Tradiční výrobek 115 W:
4h x 365dní x 0,1150kWh x 8 Kč
Vybraný výrobek 20 W:
4h x 365dní x 0,0200kWh x 8 Kč
Vaše úspora za rok:
Návratnost investice:
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání. Záruční doba je 3 roky. Hliníkové tělo led reflektorů AVIDE je výrazně robustnější a tím i odolnější než u běžných led reflektorů. Tělo tohoto led reflektoru lépe odvádí teplo vznikající při svícení, čímž prodlužuje životnost elektroniky uvnitř reflektoru.

Bezrámový LED reflektor je inovativní osvětlovací produkt s několika výjimečnými vlastnostmi. Jeho parametry zahrnují příkon 20W, což představuje energeticky úspornou alternativu k halogenovým reflektorům, a světelný tok 1800lm, což je ekvivalentní svitu 115W klasické žárovky. Reflektor vydává denně bílé světlo s chromatičností 4000°K, což je příjemný neutrální odstín, podobný dennímu světlu.

Jednou z klíčových vlastností bezrámového LED reflektoru je jeho krytí IP65. Toto označení znamená, že reflektor je odolný proti prachu a vodě, a může být bezpečně nainstalován jak uvnitř, tak venku. Díky tomu je ideální volbou pro osvětlení exteriérů, například zahrad, parků, průmyslových prostorů nebo stavebních objektů.

Bezrámový LED reflektor se od obyčejných LED reflektorů liší především svým moderním designem. Bez rámu a s kompaktní konstrukcí nabízí esteticky atraktivní vzhled, který dobře zapadne do různých prostorů. Jeho kompaktní velikost umožňuje snadnou montáž a flexibilitu při umístění.

Díky využití LED technologie je tento reflektor energeticky efektivní a poskytuje vysokou kvalitu osvětlení. Dlouhá životnost LED čipů zajišťuje mnohem nižší náklady na údržbu a výměnu světelných zdrojů. Tímto způsobem vám bezrámový LED reflektor přináší výhody v podobě energetické úspory, vysokého světelného výkonu a trvanlivosti, což ho činí ideální volbou pro osvětlení různých prostorů.

LED reflektor je ukončený třížílovým kabelem, bez zástrčky.

Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 1800 lumenů.
Příkon 20W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 20 W
Napájení 220-240 V
Světelný tok 1800 lm
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Typ diod SMD
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 h
Rozptyl světla 110 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Certifikáty CE
Ekvivalent běžné žárovky 115 W
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 122
Hloubka 36
Čidlo pohybu Ne
Výška 94
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH