PRÉMIOVÉ STMÍVATELNÉ LED SVĚTLO POD KUCHYŇSKOU LINKU SE SENZOREM 2 X 9W 900LM 60CM DENNÍ
Kód ABLSCAB-60NW-BL2
Skladem 20
Vaše cena s DPH 949,00 Kč
POPIS

Perfektní řešení světla pod linku: hotové stmívatelné LED světlo pod kuchyňskou linku se senzorem pohybu. Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh.

Toto podlinkové svítidlo sestává ze dvou samostatných trubic, které je třeba propojit kabelovým konektorem, jenž je součástí dodávky. Tento propojovací kabel je dostatečně dlouhý a umožňuje tak jednotlivá tělesa LED svítidla umístit v různých částech kuchyňské linky, klidně i za rohem. Součástí obou těles kuchyňského svítidla je integrovaný senzor pohybu (viz fotografie), který toto podlinkové svítidlo zapne a vypne při mávnutí rukou v blízkosti senzoru a přidržení ruky u senzoru svítidlo stmívá. Každý senzor ovládá příslušnou trubici zvlášť.

Součástí balení jsou též čtyři praktické úchytky s vruty, do kterých zapadne vršek svítidla a tímto způsobem se jednoduše nainstaluje pod vrchní skříňky kuchyňské linky. Součástí balení je též napájecí zdroj s koncovkou do zásuvky, délka kabelu 155cm a propojovací kabel o délce 1metr.

Toto led světlo pod linku je tedy ideálním řešením pro svépomocnou montáž - velmi snadná montáž na spodní stranu horních skříněk kuchyňské linky, zapojení do zásuvky bez nutnosti řešit elektromontáž a bez potřeby připojovat vypínač nebo stmívač - o zapnutí, vypnutí a stmívání podlinkového světla se postará senzor pohybu, svítidlo obsahuje integrovaný led zdroj světla, takže se v něm nevyměňují zářivky.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost) Světelný tok zdroje světla 2 x 900 lumenů
Příkon 2 x 9W
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 25.000 hodin

PARAMETRY
Příkon 9 W
Napájení 220-240 V
Světelný tok 900 lm
Stmívatelnost Ano
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Index podání barev 80 Ra
Životnost 25000 h
Rozptyl světla 120 °
Záruční lhůta 24 měsíců
Barva krytu Mléčný
Materiál Plast, hliník
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 600
Hloubka 40
Výška 9
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH