PRÉMIOVÁ LED ŽÁROVKA E27 8W 710LM EXTRA TEPLÁ, EKV. 53W, 3 ROKY
Hodina svícení Vás vyjde na 0,64 Kč (při ceně 8Kč/kWh po zastropování).
Kód ABG27EW-8W-AP
Skladem 32
Vaše cena s DPH 56,00 Kč
KALKULÁTOR ÚSPOR
Doba svícení za den:
hodin
Tradiční výrobek 53 W:
4h x 365dní x 0,0530kWh x 8 Kč
Vybraný výrobek 8 W:
4h x 365dní x 0,0080kWh x 8 Kč
Vaše úspora za rok:
Návratnost investice:
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání. Záruční doba je 3 roky.

LED světelný zdroj je ovládán pokročilou technologií, jež napájí LED čipy konstantním proudem, který nepulzuje a LED čipy tak svítí stále a plynule. To šetří nejen životnost LED čipů, ale i Vaše zdraví. Narozdíl od levných led světel u tohoto LED zdroje světla totiž nedochází ke zdraví škodlivému vysokofrekvenčnímu problikávání, které sice není okem viditelné, ale zachytí ho např. kamera v mobilu.

Vysoce úsporná LED žárovka koule za skvělou cenu. Jedná se o typ LED žárovky 230V - tedy do normálních svítidel. Tyto SMD LED žárovky E27 o výkonu pouze 8W svítí přibližně jako běžná žárovka o výkonu 53W - světelný tok je 710 lumenů.

Tato led žárovka emituje teplé světlo. Tato barva světla o chromatičnosti 2700K se blíží barvě světla tradiční žárovky, ale je o něco méně žlutá. Navozuje klid a pohodu, proto se nejčastěji používá v ložnici, obýváku nebo dětském pokoji.

Tato led žárovka má pokročilý typ diod - SMD. Tyto LED žárovky SMD mají díky nové technologii chipu vyšší svítivost při nižší spotřebě oproti starým LED diodám.

Použitím naší LED žárovky ušetříte okolo 85% energie! Tato LED žárovka E27 patří díky poměru cena/výkon mezi nejlevnější LED žárovky na trhu. Materiál použitý pro uložení procesoru led žárovky je hliník + plast.

Tento materiál umožňuje, na rozdíl od skla nebo obyčejného plastu, efektivní chlazení. Díky tomu je led žárovka odolná, dobře chlazená a vydrží i větší zátěž. Tuto led žárovku lze proto použít i v místech, kde se často a intenzivně svítí.

Tato led žárovka má přes led diody praktický mléčný plastový kryt, který lépe rozprostře světlo emitované jednotlivými diodami a ubere na ostrosti světla při pohledu přímo do žárovky. Žárovku lze díky tomuto krytu použít jako pohledovou, tedy i do svítidel bez krytu či stínidla

Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 710 lumenů.
Příkon 8W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 8 W
Závit/patice E27
Napájení 220-240 V
Světelný tok 710 lm
Stmívatelnost Ne
Barva světla Extra teplá bílá
Chromatičnost 2700 K
Typ diod SMD
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 h
Rozptyl světla 180 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Kryt Plastový
Barva krytu Mléčný
Materiál Hliník + plast
Průměr 60 mm
Délka 115 mm
Certifikáty CE, RoHs
Tvar žárovky Koule
Ekvivalent běžné žárovky 53 W
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH