NABÍJECÍ STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA 4W 250LM DENNÍ SVĚTLO RGB PODSTAVEC BÍLÁ
Kód ABLDLRGB-MOOD-4W
Skladem 11
Vaše cena s DPH 459,00 Kč
POPIS

Prémiová nabíjecí LED stolní lampa o výkonu 4W, se světelným tokem 250lm svítící denní barvou světla (4000K), která je pro většinu lidí nejlepší čtení. Tato LED stolní lampička je stmívatelná ve 3 krocích. Při prvním zapnutí svítí nejsilnějším světlem a dalším stisknutím dotykového tlačítka se snižuje stupeň jasu. Ohybným ramenem lze lehce nastavit směr svícení až o 180° (nelze otočit do boku).

Tato stolní lampička je zajímavá také možností zapnout dotykovým tlačítkem náladové RGB podsvícení na patě lampy, které plynule mění barvy.

Součástí balení je napájecí USB kabel, který můžete zapojit do počítače nebo také do přiložené zástrčky s USB slotem do zásuvky. Tato nabíjecí stolní lampa má navíc integrovaný akumulátor, který při plném nabití udrží lampičku v chodu až po dobu 4 hodin i v případě, že není připojena k proudu.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 250 lumenů.
Příkon 4W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 4 W
Světelný tok 250 lm
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Životnost 30000 h
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP20
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH