NABÍJECÍ STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA 3,2W 300LM DENNÍ SVĚTLO, NOČNÍ SVĚTLO V PODSTAVCI
Kód ABLDL-USB-3.2W
Skladem 3
Vaše cena s DPH 399,00 Kč
POPIS

Prémiová nabíjecí LED stolní lampa o výkonu 3,2W, se světelným tokem 300lm svítící denní barvou světla (4000K), která je pro většinu lidí nejlepší čtení. Tato LED stolní lampička je stmívatelná ve třech krocích krátkým poklepáním na dotykové tlačítko na podstavci lampy. Ohybným ramenem lze lehce nastavit směr svícení. Tato stolní lampička je zajímavá také nočním světlem v podstavci lampičky, které rozsvítíte přidržením dotykového tlačítka.

Součástí balení je napájecí USB kabel, který můžete zapojit do počítače nebo do zástrčky s USB slotem do zásuvky (např. nabíječka telefonu, prodlužovačka s USB slotem), která není součástí balení. Lze ji však u nás přikoupit. Tato nabíjecí stolní lampa má navíc integrovaný akumulátor, který při plném nabití (trvá 2,5 hodiny) udrží lampičku v chodu až po dobu 2 hodin i v případě, že není připojena k proudu.

Na zadní straně stolní lampy je vedle USB slotu malý černý vypínač. Ten je nutné mít v poloze ON, jinak nebude fungovat dotykové tlačítko a lampička nebude svítit!

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 300 lumenů.
Příkon 3.2W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 3,2 W
Napájení USB 5V V
Světelný tok 300 lm
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Životnost 30000 h
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál ABS a plast
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Rozměry 360x110mm mm
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH