MULTIFUNKČNÍ HRNEC HALOGENOVÝ BROCK 12-17L, 1200-1400W
Kód HO 1701 WH
Skladem 0
Vaše cena s DPH 1 199,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Skleněný multifunkční hrnec je zařízení určené k přípravě jídel s minimálním množstvím oleje či bez něj. Tento atypický druh multifunkčního hrnce funguje na principu cirkulace horkého vzduchu, který je ohříván halogenovou spirálou zabudovanou v poklici hrnce a je rozptýlen do vnitřního prostoru zařízení. Tento horký vzduch rovnoměrně ohřívá jídlo, čímž vytváří křupavou vnější vrstvu a šťavnatý vnitřek.

Multifunkční hrnec uvaří chutné a zdravé pokrmy s nižším obsahem cholesterolu mnoha způsoby, včetně vaření na páře, pečení, smažení, grilování nebo opékání. Může být využit též k rychlému rozmrazování zmrazených potravin nebo k sušení a sterilizaci. Jeho víko lze umístit i na jiné nádoby na vaření. Horký pohyblivý vzdušný kruh v halogenové troubě rozloží tukovou tkáň a sníží obsah cholesterolu na minimum.

V tomto multifunkčním halogenovém hrnci můžete snadno a rychle připravit nejen mražené hranolky, ale i čerstvé, domácí. Můžete připravit různé druhy masa, od steaků grilovaných na mřížce, přes hamburgery, vepřové kotlety, kuřecí plátky, až po krevety, ale i řízky. Multifunkční hrnec se nezalekne ani pečení různých buchet. Velkou výhodou je fakt, že hrnec je vyroben z temperovaného skla. Nemusíte se tudíž bát experimentovat, proces přípravy pokrmu jednoduše po celou dobu vidíte.

Díky vysoké účinnosti cirkulujícího horkého vzduchu v halogenové troubě je doba vaření a spotřeba energie snížena na minimum. Experimenty výrobce ukazují, že halogenová trouba šetří elektřinu až o 20 % ve srovnání s běžnými troubami.

Multifunkční hrnec umožňuje nastavení teploty od 65 do 250°C a má též časovač až do 60 minut, což umožňuje uživatelům přizpůsobit proces vaření konkrétnímu pokrmu. Varná nádoba z temperovaného skla má objem 12 litrů. Pomocí nástavce, který je součástí balení, lze tento objem navýšit až na 17 litrů. Součástí balení jsou dále 2 okrouhlé grilovací mřížky, jedna s krátkými a druhá s dlouhými nohami, takže je můžete používat i naráz a vytvořit tak v hrnci 2 patra, mezi nimiž je prostor cca 7cm. Dále od nás dostanete kleště na snadné uchopení grilovacích mřížek a jejich vyjmutí z hrnce.

Tento model multifunkčního hrnce má funkci automatického vypnutí po skončení vaření.

Multifunkční hrnec je užitečným zařízením pro ty, kteří hledají zdravější způsob přípravy jídel s nižším obsahem tuku a s menším množstvím nepořádku spojeného s tradičním smažením. Je vhodný pro širokou škálu pokrmů a nabízí různé možnosti nastavení, což umožňuje uživatelům přizpůsobit proces vaření jejich potřebám.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe připravit různé druhy pokrmů.

PARAMETRY
Příkon 1400 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 330
Výška 380
Výrobce BROCK
Kapacita 12-17l
Váha 7 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH