MALÝ STOLNÍ VENTILÁTOR 20CM, 17W, DVĚ RYCHLOSTI, S PODSTAVCEM I S KLIPEM
Kód EPTMF-17W
Skladem 4
Vaše cena s DPH 279,00 Kč
POPIS

Malý stolní ventilátor německé značky Entac je kompaktní elektrické zařízení navržené k poskytnutí osvěžení a proudění vzduchu v menších prostorách. Jeho praktický design a snadné ovládání ho činí ideálním společníkem na pracovním stole, nočním stolku, apod. Tento malý stolní větrák má jak podstavu pro umístění na rovném povrchu, tak klip pro přichycení na různé další povrchy.

Hlavní rysy produktu:

  • Kompaktní velikost: Malý stolní ventilátor má kompaktní rozměry – průměr celého větráku je 20cm, průměr lopatek 14cm, díky čemuž se snadno vejde na různá místa – na pracovní stůl, noční stolek nebo na polici.
  • Jednoduché ovládání: Stolní ventilátor je na zadní straně vybaven jednoduchým přepínačem, kterým jej zapnete buď na nižší rychlost (1851 otáček za minutu) nebo vyšší rychlost (2134 otáček za minutu). Můžete si tak vybrat intenzitu proudění vzduchu dle své preference.
  • Nastavitelný směr foukání: Malý stolní ventilátor Vám díky možnosti pootočit nohu větráku umožňuje nastavit směr foukání, což umožňuje zaměřit proud vzduchu tam, kam ho potřebujete.
  • Nízká hlučnost: Malý stolní větrák je navržen tak, aby byl co nejtišší. Je tedy vhodný k používání i v pracovním nebo odpočinkovém prostoru.
  • Napájení: Tento stolní ventilátor je napájen z elektrické sítě. Délka bílého napájecího kabelu je 160cm, je ukončen dvouvidlicovou zástrčkou do zásuvky.
  • Moderní design: Jednoduchému, funkčnímu designu tohoto malého ventilátoru dodává eleganci provedení v bílé barvě.
  • Mobilní a cestovní příležitosti: Díky svým kompaktním rozměrům se tento větrák hodí i na cesty, například do hotelového pokoje.
  • Energetická účinnost: Malý ventilátor má příkon pouze 17W, minimalizuje tak spotřebu energie, což je ekologicky šetrné a také šetří náklady na provoz.

Malý stolní ventilátor je praktický a užitečný doplněk do každodenního života, který nabízí rychlé a snadné řešení pro zajištění příjemného a osvěžujícího vzduchu ve vašem okolí.

PARAMETRY
Příkon 17 W
Napájení 220V V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast a kov
Certifikáty CE
Rozměry 197x189x290mm mm
Barva BÍLÁ
Výrobce ENTAC
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH