LED VÁNOČNÍ ZÁVĚS 3M X 3M, VENKOVNÍ, TEPLÉ SVĚTLO, 300 LED, 6W, DO ZÁSUVKY, 8 REŽIMŮ
Kód ECCL-300WW
Skladem 0
Vaše cena s DPH 529,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Venkovní vánoční osvětlení za skvělou cenu! Jedná o vysoce úsporný LED vánoční závěs o výkonu pouze 6W, se zástrčkou do zásuvky na 220-240V. Je to tedy kompletní vánoční řetěz, k němuž nemusíte nic dalšího dokupovat.

Toto vánoční LED osvětlení svítí teplou barvou světla, tedy pohodovým, nažloutlým světlem, jež není ostré a neruší.

Vánoční řetěz sestává ze 3m dlouhého průhledného kabelu na němž jsou po každých 30cm připevněny svislé světelné řetězy s LED diodami. Svislé řetězy mají délku 3m a na každých 10cm své délky obsahují diodu, vydávající světlo. Tento světelný řetěz tak vytváří efektní světelný závěs, který lze zavěsit nejen na vánoční stromek, ale třeba na okno a podobně. Vánoční řetěz je ukončen přívodním kabelem o délce dalších 5m, dosáhne tedy bez problémů k nejbližší zásuvce.

V zástrčce do zásuvky, jíž je ukončen přívodní kabel, je integrován přepínač, jehož postupným stisknutím vánoční řetez zapnete a přepínáte mezi 8 režimy svícení. Kromě plného nepřerušovaného svitu celého vánočního řetězu si můžete zvolit různé druhy poblikávání nebo rafinované efekty založené na změnách intenzity světla.

Tento vánoční řetěz má stupeň krytí IP44, lze ho tedy využít k vnitřní i venkovní dekoraci a klidně ho tam můžete ponechat celý rok. Naše vánoční osvětlení LED najde své využití i v průběhu roku při různých příležitostech, jakými mohou být zahradní párty, oslavy a podobně.

PARAMETRY
Příkon 6 W
Napájení 220-240 V
Barva světla Teplá bílá
Počet diod 300
Třída vodotěsnosti IP44
Délka vánočního řetězu 3 m
Délka přívodního kabelu 5 m
Balení Krabice
Více režimů svícení 8
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH