KOŽENÁ STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA S DISPLEJEM 6W 320LM, STUDENÉ SVĚTLO, BÍLÁ
Kód ABLDL-BLC-6W-WH
Skladem 3
Vaše cena s DPH 949,00 Kč
POPIS

Elegantní stmívatelná kožená LED stolní lampa s displejem o výkonu 6W, se světelným tokem 320lm svítící studenou barvou světla (6400°K). Tato stolní lampa je stmívatelná ve 3 krocích. Při prvním zapnutí svítí nejslabším světlem a dalším stisknutím dotykového tlačítka se zvyšuje stupeň jasu. Ohybným ramenem lze lehce nastavit směr svícení, lze jej otáčet i do boku).

Tato stolní lampička má digitální displej, na němž lze nastavit čas, datum, den, budík a měří též teplotu. Můžete si vybrat mezi 12 a 24 hodinovým zobrazením hodin a zobrazením teploty ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Datum, hodiny a budík nastavíte pomocí 4 tlačítek na zadní straně lampy. K této stolní led lampě dostanete jako zdroj napájení displeje lithiovou knoflíkovou baterii CR2032, můžete si též přikoupit náhradní z naší nabídky.

Díky svému elegantnímu vzhledu a realistické napodobenině koženého povrchu se tato stolní lampička stane skvělým doplňkem pro Vaši kancelář nebo pracovnu.

Součástí balení je napájecí kabel USB, který lze zapojit do počítače, nebo do přiložené zástrčky do zásuvky.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 320 lumenů.
Příkon 6W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 6 W
Světelný tok 320 lm
Barva světla Studená bílá
Chromatičnost 6500 K
Životnost 30000 h
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE, RoHS
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE
Energetická třída G
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH