ELEKTRICKÁ TROUBA BROCK 48L, 2000W, ČERNÁ, SAMOSTATNÁ, HORNÍ A SPODNÍ OHŘEV A HORKÝ VZDUCH
Kód TO 4801 BK
Skladem 21
Vaše cena s DPH 2 499,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Samostatně stojící velká elektrická trouba s objemem 48 litrů je ideálním řešením do míst, kde není vestavná trouba. Svým objemem se blíží velikosti běžných vestavných trub. Uplatnění najde též na chatě či chalupě.

Tento model elektrické trouby má ve dveřích dvojité sklo, čímž jednak omezuje tepelné úniky a zvyšuje tak účinnost a úspornost spotřebiče, jednak snižuje nebezpečí popálení. Součástí balení je kromě trouby též grilovací mřížka z nerezové oceli, mělký plech na pečení o rozměrech 43x31x2cm a rukojeť, kterou můžete nabrat jak mřížku, tak plech. Dále dostáváte misku na drobky, kterou umístíte ve spodní části trouby, takže do ní odpadávají drobky nebo odkapává tuk, což vám ušetří dost práce s čištěním trouby.

Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní, jedním otočným ovladačem nastavíte teplotu pečení mezi 100 a 230°C. Druhým ovladačem nastavíte způsob ohřevu – buď horním nebo spodním topným tělesem anebo oběma naráz, tak, jak pro daný druh pokrmu potřebujete. Zvolit též můžete možnost spuštění cirkulace horkého vzduchu při zapnutých obou topných tělesech nebo jen se spodním topným tělesem. Třetím ovladačem pak nastavíte dobu pečení až 60 minut.

Tento model elektrické trouby má funkci automatického vypnutí po skončení vaření. Vnitřek trouby je za provozu osvětlený, aby bylo možné snadno zkontrolovat proces pečení.

Přívodní kabel má délku 80cm a je umístěn na zadní straně trouby vpravo dole (při pohledu zepředu).

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe připravit různé druhy pokrmů.

PARAMETRY
Příkon 2000 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 570
Hloubka 400
Výška 360
Výrobce BROCK
Kapacita 48l
Barva Černá
Váha 10,9 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH