4 KS ZAHRADNÍ SOLÁRNÍ LAMPA LED CRYSTAL, 30CM, ZAPICHOVACÍ, NEREZ, BÍLÉ SVĚTLO
Kód EGSL-SS1LCR30
Skladem 10
Vaše cena s DPH 249,00 Kč
POPIS

Balení 4 kusů stejných zahradních solárních svítidel, uvedená cena je za všechna 4 svítidla.

Německá značka Entac: Solární lampa pro dekorativní osvětlení vaší zahrady. Tato solární lampa má zabudovaný senzor stmívání - jakmile se setmí, začne sama svítit slabým bílým světlem. Intenzita světla je nízká, neoslňuje, je to ideální dekorativní osvětlení exteriéru.

Tato solární lampa má unikátní konstrukci ve tvaru krystalu, v níž je solární panel umístěn na vrchní straně, pod krytem lampy. Led dioda je umístěna na spodní straně, svítí směrem dolu a částečně do stran, světlo lámou stěny krystalu v mnoha úhlech. Krystal je vyroben z tvrdého čirého plastu, který není tak křehký jako sklo.

Tato solární lampa má stupeň krytí IP44, je tudíž plně uzpůsobena běžnému venkovnímu použití na vaší zahradě. Noha lampy je vyrobena z nerezové oceli, zapichovací hrot je z černého plastu. Výška lampy, včetně hrotu, je 30cm, takže ji lze zapíchnout do dostatečné hloubky, aby byla stabilní, a přitom stále plnila svůj účel – dekorativní osvětlení svého okolí. Zdrojem světla je úsporná led dioda s bílým světlem.

Instalace? Vůbec žádná! Jedná se o soběstačný zdroj světla se zabudovanou solární baterií Ni-MH 200mAh umístěnou na vrchu lampy, kterým osvětlíte venkovní prostory bez potřeby rozvádění vodičů elektrického proudu po zahradě. Po rozbalení zásilky prostě jen zasunete do krystalu nerezovou nohu, tu zasunete do černého hrotu a pak solární lampu zabodnete na vybrané místo. Solární lampa je přes den zdánlivě nečinná, ale ve skutečnosti se nabíjí. Do plného nabití potřebuje 8 hodin slunečního svitu. Jakmile se setmí, lampa se sama rozsvítí, není potřeba nic nastavovat ani zapínat. Celkem vydrží plně nabité led světlo fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

PARAMETRY
Napájení Nabíjecí baterie NI-MH 200mAh napájená solárním panelem V
Barva světla Bílá
Typ diod SMD
Počet diod 1
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Nerez a plast
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 95
Čidlo pohybu Ne
Výška 300
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH