2 KS ZAHRADNÍ SOLÁRNÍ LAMPA LED POCHODEŇ S EFEKTEM OHNĚ, 70CM, ČERNÁ, ŽLUTÉ SVĚTLO
Kód EGSL-P33L75-B2
Skladem 5
Vaše cena s DPH 499,00 Kč
POPIS

Balení 2 kusů stejných zahradních solárních svítidel, uvedená cena je za 2 pochodně celkem.

Německá značka Entac: Solární lampa pro dekorativní osvětlení vaší zahrady. Tato solární lampa má zabudovaný senzor stmívání - jakmile se setmí, začne sama svítit slabým žlutým světlem, které velmi efektně napodobuje plápolající oheň. Intenzita světla je nízká, neoslňuje, je to ideální dekorativní osvětlení exteriéru.

Tato solární lampa má unikátní konstrukci ve tvaru pochodně, v níž je solární panel umístěn na vrchní straně. Led světelný zdroj je umístěn uvnitř pochodně, svítí do stran, světlo plápolá jako hořící oheň.

Tato solární lampa má stupeň krytí IP44, je tudíž plně uzpůsobena běžnému venkovnímu použití na vaší zahradě. Celá lampa, včetně nohy a zapichovacího hrotu, je vyrobena z černého plastu. Výška lampy, včetně hrotu, je 70cm, takže ji lze zapíchnout do dostatečné hloubky, aby byla stabilní, a přitom stále plnila svůj účel – dekorativní osvětlení svého okolí. Zdrojem světla je 33 úsporných led diod svítících žlutým světlem s imitací ohně.

Instalace? Vůbec žádná! Jedná se o soběstačný zdroj světla se zabudovanou solární baterií Ni-MH 300mAh umístěnou na vrchu lampy, kterým osvětlíte venkovní prostory bez potřeby rozvádění vodičů elektrického proudu po zahradě. Po rozbalení zásilky prostě jen zasunete do pochodně dva díly nohy a zapichovací hrot a pak solární lampu zabodnete na vybrané místo. Pozor, hrot je z přepravních důvodů zasunut v jedné části nohy, ale opačně, aby nezabíral místo. Solární lampa je přes den zdánlivě nečinná, ale ve skutečnosti se nabíjí. Do plného nabití potřebuje 8 hodin slunečního svitu. Jakmile se setmí, lampa se sama rozsvítí, není potřeba nic nastavovat ani zapínat. Celkem vydrží plně nabité led světlo fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

Před prvním spuštěním je nutné solární led svítidlo nechat nabíjet na přímém slunci po dobu alespoň 12 hodin, čímž se prodlouží životnost baterie. Dále je nutné zapnout svítidlo do pohotovostního režimu vypínačem do pozice ON, jinak nebude fungovat. Tento vypínač kruhového tvaru se nachází tesně pod pochodní v místě, kde začíná noha.

PARAMETRY
Napájení Nabíjecí baterie NI-MH 300mAh napájená solárním panelem V
Barva světla Žlutá
Typ diod SMD
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 90
Čidlo pohybu Ne
Výška 700
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH